Richmond, BC.

This 1970’s home needed an intensive upgrade, as it had not been renovated for quite some time. Our client wanted to revamp the look of the house to modern times.

Drag to see Before and After Versions

Renovation changed the entire structure of the house to an open layout concept with a split level to keep the family together as much as possible. The 9ft island with waterfall edge countertops provided more surface area, storage potential and a place for a family to gather. Windows changed to high efficiency, double glasses to give a modern look. Energy-efficient LED pot lights replaced the existing light fixtures, while the upgraded insulation upgraded the heating system.

Planning a renovation?

Get a free no-obligation quote for your renovation in seconds.

Planning a renovation?

Get a free no-obligation quote for your renovation in seconds.