Vancouver, BC.

The clients of this 100-year-old Vancouver two-storey residential house wanted to maintain the heritage style of the house and the corresponding neighbourhood. The original Kitchen with dusty faded colours was boxed into the corner and separated from the larger area intended for eating, but being used as a catch-all space for the busy family.

Drag to see Before and After Versions

This renovation has custom made features and was completely designed as accessible for our client with a disability. The cabinets and shelves were made low. A drawer was added to the toe kick to make it easier for the client to reach heights.

Planning a renovation?

Get a free no-obligation quote for your renovation in seconds.

Planning a renovation?

Get a free no-obligation quote for your renovation in seconds.