Vancouver, BC.

This 1970’s era Vancouver kitchen needed an intensive upgrade as it had not been renovated in nearly 40 years. It was important for the client to maintain the heritage style of the house and neighbourhood. In consultation with their Designers a black and white checkered and diamond tile pattern was chosen, with white cabinetry, black appliances and brass hardware to accent and contrast the design.

Drag to see Before and After Versions

The original kitchen was boxed into the corner and separated from the larger area intended for eating, but being used as a catch-all space for the busy family, and a waste of space for functionality. The renovation opened up the entire space and dramatically increased the functionality of the kitchen with plenty of storage space and even room for a small office area. The increased cabinet space allows not only for the kitchen staples of cookery and a pantry but also for paperwork and work-related materials, making it a great multi-use space.

Planning a renovation?

Get a free no-obligation quote for your renovation in seconds.

Planning a renovation?

Get a free no-obligation quote for your renovation in seconds.